top of page
Torben Kruse_Foto Ulrik Jantzen_lowrres

Foredrag:
"Hva' sagde chefen...?

Kender du det: Når man sender en pakke tarteletter til Ringsted istedet for en pakke koteletter til Vingsted, fordi man ikke rigtig kunne høre, hvad det var chefen sagde? Eller når samtalerne i kantinen blot er ét støjinferno, hvor man ikke kan skelne ordene og sætningerne fra hinanden? Eller møderne, hvor man sidder som på nåle for ikke at gå glip af vigtig information? 

Ubehandlede høretab blandt erhvervsaktive koster både samfundet og virksomhederne milliarder. I direkte produktionstab, når der fejles. I sygefravær, fordi medarbejderne bliver udmattede.

Book dette foredrag og giv såvel medarbejdere som ledelse indsigt i vigtigheden af både forebyggelse af høreskader og behandling af høretab - og ikke mindst inspiration til at handle!

Foredrag:
Ser min røv stor ud i de her høreapparater...?

Myter, fordomme og forfængelighed er årsag til, at mange ikke gør noget ved et snigende høretab.

 

Derfor den lidt provokerende titel på foredraget, der især henvender sig til dig i den erhvervsaktive alder: Du, som stadig er ”ung” og frisk, men også lidt fordomsfuld og stædig – i hvert fald, når det gælder dårlig hørelse!

 

Jeg var selv én af dem, der spildte gode år og livskvalitet ved ikke at gøre noget ved mit snigende høretab. Men jeg fik musikken, humøret og energien tilbage, og jeg vil gerne dele mine erfaringer med dig. Så du finder ud af, om du overhovedet har et høreproblem – og hvis du har, hvordan du så hurtigere og nemmere kommer i mål med en løsning, der passer til netop dig…

 

Book dette foredrag og inspirer dine klienter og kunder til at tage "action" på deres høreproblemer.

bottom of page