Ser du, jeg hører jo ikke så skide godt mere. Men, bevars, jeg er én af de heldige. Jeg kan godt klare mig igennem en dag uden høreapparater, men det er nogenlunde som at læse aviser en hel dag uden sine +2,5 læsebrille... 

Og det har sin pris: Ud over at trække gevaldigt på "goodwill-kontoen" hos kollegaerne, kræver det lige en håndfuld panodiler og nogle timer på sofaen. Så kan man ikke sove om natten, og vupti, man er inde i en dårlig spiral.

Zzzzzzz, siger jeg bare.....

​Måske er det timerne bag trommerne eller alt den fede musik som man hørte alt for højt og alt for længe i hørebøfferne, der er skyld i den dårlige hørelse.

Eller måske det er en arvelig otosklerose (forbening af øreknoglerne) på det ene øre. Det ligger ikke helt fast endnu, diagnosen er ikke entydig.

 

Det andet øre er en lang og enerverende barndomshistorie, som jeg skal skåne dig for. Den korte version ér, at øret lige nu virker sådan cirka 75%. Men med kunstige øreknogler og trommehinde så lyder det lidt som en højttaler, hvor pappet er gået. Der er ikke rigtig noget bund eller top, som vi siger i musikbranchen, kun kedelig mellemtone. Gab!

​Nå, men uanset, hvad der er skyld i det, så er den jo gal med hørelsen. Og det gode er, som man siger: Det bliver kun værre. Høretab er nemlig irreversibelt. Hørelsen kommer ikke igen, uanset hvor mange yogamåtter du slider op, eller hvor mange +50 vitaminpiller du spiser.

 

​DET TAGER SYV ÅR AT KOMME TIL FORNUFT...

Selvom omgivelserne vinker én om ørerne med vognstænger, så tager det gennemsnitligt syv år at komme til en erkendelse af, at den er gal med hørelsen. Dét er spild af livskvalitet og der er masser af frustrationer undervejs i den erkendelsesproces, I’m telling you.

Derfor skal du komme og lytte efter, hvad jeg siger i mit nye foredrag: ”
Ser min røv stor ud i de her høreapparater”.  

Jeg er sikker på, at det kan inspirere dig til at komme i gang og måske sluge nogle kameler, som måske slet ikke er så store, som du går og tror…

Vi ses!

 

Disclaimer: Mit foredrag er uafhængigt og ”reklamefrit”... Læs mere her

OG ELLERS "OM MIG"

Marketingchef (siden 1995) på MUSIKEREN, som er fagblad for Dansk Musiker Forbund. Her er jeg også projektleder for ”Pas På Hørelsen”, som er en informationskampagne, der rådgiver professionelle musikere i sund omgang med lyd.

Pas På Hørelsen kæmper også på at få hørelsen på den politiske dagsorden, blandt andet gennem arrangementer og debatmøder på Folkemødet på Bornholm.

Pas På Hørelsen afholder løbende informationskoncerter med kendte danske musikere rundt om i landet.

OG ELLERS "OM MIG"

Marketingchef (siden 1995) på fagbladet MUSIKEREN, som er fagblad for Dansk Musiker Forbund. Her er jeg også projektleder for ”Pas På Hørelsen”, som er en informationskampagne, der rådgiver professionelle musikere i sund omgang med lyd.

Pas På Hørelsen kæmper også på at få hørelsen på den politiske dagsorden, blandt andet gennem arrangementer og debatmøder på Folkemødet på Bornholm i en årrække.

Pas På Hørelsen afholder løbende informationskoncerter med kendte danske musikere rundt om i landet.